Vi tilbyder

Ingen opgave er for stor eller for lille

Vi laver alt indenfor arbejdet med træ. Det være sig trapper, døre, vinduer, reoler, snedkeri og meget mere. Det eneste du skal gøre, er at ringe til os, så kommer vi med et tilbud.

Services

Isolering – fugning

Korrekt udførelse af fugearbejde er en vigtig ting.

Det ordner vi, udvendigt og indvendigt – også i vådrum. En korrekt udført isolering er ligeledes besparende for økonomien.

Udgiften til selve isoleringen er typisk tjent hjem på 4 – 5 år.

Vi ved, hvordan arbejdet skal udføres.

De får glæden af det, også i fremtiden.

Døre og vinduer i Herning

Trænger din bolig til en opfriskning?

Er dine vinduer og døre/indgangspartier gamle og slidte, kan det friske din bolig op med en udskiftning. Hos LK Byg ApS har vi mange års erfaring med udskiftning af døre og vinduer. Vi leverer og monterer mange forskellige typer døre og vinduer i forskellige farver, materialer og designs. Vi går langt for at finde lige netop de materialer, der passer godt med boligens arkitektur.

Bliv inspireret

Her på hjemmesiden kan du se billeder af en række opgaver af vores Tømrerarbejde Herning tidligere udført i forbindelse med udskiftning af døre og vinduer. Det er vigtigt for os, at vores materialer er i høj kvalitet, så vores døre og vinduer har en lang levetid. Vi sørger for en ansvarsbevidst og professionel montering. Afsættet er over 40 års erfaring, som ikke alene afspejler sig i det færdige resultat, men også i alle dele af processen undervejs.

Har du vanskeligt ved at bestemme, hvilken dør- eller vinduestype, der egner sig til din bolig, hjælper vi gerne med rådgivning og vejledning. Vi er også uddannede glarmestre.

Snedker og trapper i Herning

Står du og mangler en snedker til at klare en opgave for dig, så kontakt os. Vi laver speciallavede snedker opgaver – deriblandt trapper, så det er bare at give os en udfordring.

Glarmester i Herning

LK Byg ApS udfører alt inden for glasarbejde i forbindelse med byggeri. Som kvalitetsbevidst Glarmester Herning tilbyder vi både termoruder, butiksruder og aluminiumsfacader. Fælles for vores glasarbejde er kvalitet og en grundig tilgang, der kommer tydeligt til udtryk i det færdige håndværk. Alt glasarbejde udføres på vores eget værksted, hvor vi også tager os af andre glarmesteropgaver.

Hurtig og effektiv montering

Vi leverer og monterer glas til mange forskellige formål. Er ruden til din butik for eksempel slået itu, monterer vi hurtigt og effektivt en ny rude. Er du interesseret i et nyt vinduesparti i din bolig, eller vil du skifte til glasdøre, tager vi os også af opgaven. Den håndværksmæssige kvalitet i vores arbejde afspejler mange års erfaring hos dygtigt og veluddannede medarbejdere.

Søger du et specielt spejl, mangler du et stykke glas til akvariet eller noget helt tredje? Vi finder en løsning og går langt for din tilfredshed. Glas er et skrøbeligt materiale, men vi gør alt for at sikre det robusthed og styrke.